Mobilreparation Vendelsö

Vi reparerar din mobiltelefon på Vendelsö

Välkommen till Alfa Mobilservice! Har du problem med att få liv i din mobiltelefon, surfplatta eller din dator? Vi utför reparationer av dessa och vi gör det till riktigt bra priser.

Behöver du en mobilreparation på Vendelsö så står vi redo att hjälpa dig med detta. Vi reparerar alla typer av modeller och vi kan ta oss an märken som Samsung, Apple, Huawei och Sony – med flera.

Oavsett om det handlar om en trasig skärm, om att batteriet är trasigt eller om att exempelvis högtalaren inte fungerar som den ska så står vi redo att hjälpa dig – alltid till ett fast pris och alltid med ett sikte på att utföra ett effektivt, tryggt och säkert jobb. Välkommen in till vår butik för en professionell mobilreparation på Vendelsö!

Mobilreparation Vendelsö – dags att byta skärm

Den vanligaste olyckan gällande en mobiltelefon är att skärmen spricker. Den så kallade Spindel-Mannen-appen där hela skärmen ser ut att ha spindelnät över sig kommer som en följd av att man tappar sin mobil i golvet – och att glaset spricker.

Vi har lång vana av att byta glas – både fram och bak – på mobiltelefoner och kan göra jobbet snabbt och effektivt. Inte sällan så gör vi detta medan du väntar i butiken och du kan i lugn och ro slå dig ner med en varm kopp kaffe.

Reservdelar av högsta kvalitet

Många är skeptiska till en mobilreparation på Vendelsö och det innebär att man hellre köper en ny mobil. Det är inte bara en ekonomiskt uselt beslut – det handlar dessutom om ett val som är sämre för vår miljö.

Vi utför alltid en mobilreparation på Vendelsö med högkvalitativa reservdelar som borgar för både god funktion och en lång livslängd. Din mobil blir som ny – men till en bråkdel av priset.

Släng aldrig en mobil innan vi hunnit titta på den och ställt en diagnos. De flesta skador går att reparera, men då krävs också kunskap, erfarenhet och rätt reservdelar.

Vi reparerar alla märken

Vi kan åta oss reparationer av alla märken och modeller. Det spelar ingen roll om du har en telefon från Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony eller exempelvis Oneplus – vi kan hjälpa dig med en reparation av den. Vårt företag har över 8 års vana och erfarenhet. Det är en ovärderlig faktor som talar till varför du ska välja Alfa Mobilservice.

Vi vet vilka de vanliga problemen är – och vi vet också hur man åtgärdar dessa. Detta gör att vi också kan erbjuda kunden fasta priser som tål att jämföras. Att du som kund slipper vänta särskilt länge innan du får din telefon är en annan fördel.

Vår verksamhet bygger på nöjda, återkommande kunder och varje uppdrag behandlas med största fokus. Behöver du en mobilreparation på Vendelsö så är vi definitivt ditt bästa alternativ. Välkommen!

Märken som vi reparerar

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Alfa Mobilservice

ALLÉPLAN 6
135 51
Tyresö

08-71 22 800

filmkedja.alfa@gmail.com