Mobilreparation Älta

Alfa Mobilservice – vi lagar din mobiltelefon

Välkommen till Alfa Mobilservice. Vi erbjuder en mobilreparation i Älta till ett fast pris – och till ett pris som alltid står pall för jämförelse. Vi kan reparera mobiler av de flesta modeller och märken och oavsett om det handlar om produkter från Apple, Samsung, Huawei eller exempelvis Sony eller LG så kan du räkna med oss.

Vi lagar allt från skadade skärmar till vattenskadade mobiler – och givetvis så kan vi även hjälpa dig med batteribyten. Vi har lång vana och med över 8 års erfarenhet så kan vi också erbjuda dig effektiva jobb som kan utföras medan du väntar i butiken.

Behöver du hjälp med en mobilreparation i Älta? Välkommen in till oss!

Mobilreparation Älta – vanliga skador

Den absolut vanligaste skadan vi reparerar handlar om att skärmen på en mobiltelefon spruckit. Man tar upp telefonen ur väskan eller fickan, man fumlar och – pang! – mobilens glas har spruckit.

Detta går att reparera och det bör man också göra så snart som möjligt innan det leder till värre skador som drabbar elektroniken på insidan. Glaset ska skydda mobilen – även om detta är svårt att tro med tanke på hur enkelt det går sönder.

Ett vanligt byte av glas på en mobil går snabbt att genomföra och ofta är vi klara medan du väntar i butiken. Ta en kaffe så fixar vi resten!

Varför en mobilreparation i Älta?

Bortser man från att det kan vara ganska roligt att ha en splitterny mobiltelefon med alla de nya funktioner som medföljer så handlar det om en stor investering. En ny mobil kostar många sköna tusenlappar och handlar det om en familj så kan det lätt skena iväg.

En mobilreparation i Älta är ett utmärkt alternativ att spara pengar. Det finns även andra fördelar:

  • Mindre elektroniskt avfall. Elektroniskt skräp är en av de största utmaningarna i världen och genom att aktivt försöka förlänga livslängden på din mobil så minskar du dina negativa avtryck på miljö och klimat.
  • Spara pengar. Som sagt, en ny mobil är dyr. En mobilreparation i Älta hos oss ger dig en mobil som blir som en ny – men till en bråkdel av priset.
  • Längre livslängd. Att en mobil inte fungerar optimalt handlar ofta om ett isolerat problem som man kan lösa genom en reparation. Vi hjälper dig och ser till att öka livslängden – och prestandan – hos din enhet.
  • Ingenting försvinner. En stor fördel med att välja en mobilreparation är att det också ger dig en möjlighet att behålla allt du har på den. Foton, data och olika inställningar kan bevaras – och tids nog överföras till din nya mobil då det är läge att byta.

Märken som vi reparerar

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Alfa Mobilservice

ALLÉPLAN 6
135 51
Tyresö

08-71 22 800

filmkedja.alfa@gmail.com