Mobilreparation Handen

Vi lagar trasiga mobiltelefoner

Pang. Mobilen i backen och skärmen i tusen bitar. Frustrerande? Minst sagt. Omöjligt att lösa? Inte alls. Med vår hjälp så får du en mobil som blir som ny – men till en bråkdel av priset.

Vi erbjuder en mobilreparation i Handen för alla tänkbara märken och modeller och vi kan åta oss de flesta skador. En mobilreparation i Handen utförd av oss innebär en reparation utförd med högkvalitativa reservdelar, stor kunskap och med fokus på nöjda kunder.

Vi har över 8 års erfarenhet och vi kan i och med detta också genomföra effektiva jobb där du som kund ofta kan vänta i butiken. Slå dig ner med en kopp kaffe så fixar vi resten. Välkommen till Alfa Mobilservice – experten på mobilreparation i Handen.

Vi fixar din mobil

Din mobiltelefon är förmodligen en av de dyraste ägodelarna du använder på daglig basis. Det är också en av de ägodelar som tenderar att gå sönder oftast. Skärmen spricker, man spiller vatten över den, batteriet fungerar sämre, man kan inte ladda, högtalaren ger ett undermåligt ljud och prestandan blir sämre. Kostnaden för en ny telefon är hög – men för många så är det det enda alternativet.

Det man bör veta är att de flesta skador kan repareras och att det alltid finns ett värde i att kontakta oss innan du åker förbi på återvinningscentralen. Vi kan reparera de flesta skador och tar oss an reparationer av märken som Apple, Sony, Samsung, Oneplus och exempelvis Huawei. Kontakta oss, låt oss göra en bedömning och ta sedan ett beslut. Chansen är god att vi kan hjälpa dig!

Mobilreparation Handen – bättre för miljön

Att reparera din mobil är bra sett till det rent ekonomiska. En ny telefon kostar tusentals kronor och då det ofta kan handla om skador som går att åtgärda så blir en mobilreparation i Handen något du tjänar pengar på.

Det handlar även om ett val som är bra för miljön. Att köpa nytt, slita och slänga – det är långt ifrån optimalt för klimat och miljö. En mobilreparation i Handen ligger helt i linje med EUs direktiv om återbruk. Gör miljön en tjänst!

Nöjda kunder och fina recensioner

Vår verksamhet bygger på nöjda kunder. Vi vill att du som kund ska få en optimal service och att den reparation som utförs ska ske på ett professionellt sätt. Vi vill, helt enkelt, att du ska bli nöjd och att du ska välja oss även för framtida reparationer av mobiler, datorer eller surfplattor. Samma sak gäller för alla andra.

Varje nöjd kund ger ringar på vattnet och att vi idag dels har en massa återkommande kunder och dels en massa fina omdömen på nätet är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta är det rätta.

Med över 8 års erfarenhet så är vi experter på allt som rör reparationer. Vi kan hjälpa dig med allt från skärmbyten, byten av batterier och med att fixa den telefon som fått vatten över sig. Välkommen!

Märken som vi reparerar

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Alfa Mobilservice

ALLÉPLAN 6
135 51
Tyresö

08-71 22 800

filmkedja.alfa@gmail.com