LAGA IPHONE BILLIGT TYRESÖ

Vi lagar din iPhone medan du väntar

Rätt som det är så är olyckan framme och man tappar sin iPhone så att glaset går sönder. Söker du ett företag där du kan laga din iPhone billigt i Tyresö? Då har du kommit helt rätt! Vårt företag, Alfa Filmkedja & Mobilservice, finns här i Tyresö. Många telefoner har glas både fram och bak och när olyckan är ett faktum och glaset har spruckit, då hjälper vi dig till konkurrensvänliga priser! Vi lagar de allra flesta telefonmodeller och vi gör det medan du väntar. Läs mer om oss här.

Vi lagar mobiler, datorer och iPad

Vårt företag har funnits i över 8 år, och vi har under åren skaffat oss en stor erfarenhet av de flesta slags reparationer på olika telefoner. Det kan vara bra att veta om att vi även lagar datorer och iPad. Du som bor i Tyresö och till exempel har råkat ut för att glaset har spruckit på din iPhone är välkommen att komma till oss. Vi finns har starka glas till mobiltelefoner, och erbjuder snabb service. Vi tillämpar ett fast pris så du vet vad det kommer att kosta.

Varmt välkommen till oss

Med den långa erfarenhet som vi har, innebär det att vi kan erbjuda dig som bor i Tyresö att laga din iPhone billigt. Du kan alltid lita på att du kommer att få den hjälp som du behöver, när du anlitar oss. Vi är företaget, som du alltid kan lita på, när det kommer till att laga iPhone eller andra telefoner, exempelvis Samsung med flera, eller datorer. Har din telefon lagt av på grund av en vattenskada? Släng den inte! Många vattenskadade telefoner har vi väckt liv i. Mobilbatterier byter vi också.

Märken som vi reparerar

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Alfa Mobilservice

ALLÉPLAN 6
135 51
Tyresö

08-71 22 800

filmkedja.alfa@gmail.com