Mobilreparation Farsta

Låt oss reparera din mobil

Är det dags att slänga mobilen? Många tar ett förhastat beslut i detta. Din mobiltelefon är bland det dyraste du äger – en ny mobil kommer att kosta dig många, sköna tusenlappar. Genom att först kontakta oss så kan du komma betydligt billigare undan.

Vi är experter på att reparera mobiltelefoner och du kan lämna in din telefon till oss för allt från skärmbyten, byte av batterier, vattenskador – och mycket, mycket annat.

Vi har över 8 års erfarenhet av att laga mobiler, läsplattor, datorer och surfplattor och vi garanterar dig ett professionellt jobb till ett bra pris om du väljer oss. Välkommen till Alfa Mobilservice – expert på mobilreparation i Farsta.

Mobilreparation Farsta – alla märken och modeller

Vi kan utföra reparationer på de flesta märken och modeller. Oavsett om du har en Samsung, Sony, Huawei eller exempelvis en telefon från Apple så står vi redo att hjälpa dig med en professionell lösning på problemet.

Handlar det om exempelvis ett vanligt problem som att byta glaset på skärmen så kan vi ofta utföra denna typ av reparation på plats i butiken medan du väntar.

Slå dig ned och vänta med en kopp kaffe så ordnar vi resten – eller ta en promenad runt i Farsta City under tiden.

Mobilreparation Farsta – erfarenhet gör skillnad

Få har samma erfarenhet som vi. Vi har varit verksamma i över 8 år och detta gör att vi snabbt A) kan identifiera ett problem och B) snabbt också kan åtgärda detta. Vi använder oss alltid av högkvalitativa reservdelar och vi har alltid som mål att den mobil som repareras ska bli som en ny.

Du som kund ska alltid känna att du gjort ett bra val då du väljer oss för en mobilreparation i Farsta snarare än att investera i en helt ny telefon. Vi kan åtgärda de flesta problem och i samband med att vi genomför en mobilreparation i Farsta så inkluderas alltid en noggrann rengöring. Det ger en bättre prestanda – och det brukar även ge en effektivare laddning då smuts på kontaktytorna försvinner.

Nöjda, återkommande kunder

Vi har alltid som mål att en kund ska bli nöjd med jobbet – och dels återkomma och dels rekommendera oss till andra. En enkel filosofi, men också den enda rätta. Vi arbetar med fokus på kvalitet och vi är alltid ärliga mot kunden.

Är en mobil bortom räddning och där kostnaden för en reparation blir för hög så säger vi detta – och råder dig att köpa en ny telefon istället. Går en mobilreparation I Farsta att genomföra och där det finns ett stort värde i att göra det – ja, då hugger vi in och ser till att lösa problemet med all vår samlade kunskap.

Vi jobbar alltid för kunden och för att du ska få ett mervärde när du väljer oss. En ny mobil, det ska alltid vara det absolut sista alternativet!

Märken som vi reparerar

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Alfa Mobilservice

ALLÉPLAN 6
135 51
Tyresö

08-71 22 800

filmkedja.alfa@gmail.com