Mobilreparation Haninge

Alfa Mobilservice – vi reparerar din mobiltelefon

Välkommen till Alfa Mobilservice. Har din mobiltelefon gått sönder? I så fall står vi redo att hjälpa dig med en mobilreparation i Haninge. Vi lagar alla typer av mobiler och kan ta oss an alla tänkbara märken – från iPhone, Samsung, Huawei och vidare till exempelvis Sony och LG.

Vi erbjuder en mobilreparation i Haninge till riktigt bra – och fasta – priser och vi kan ofta utföra reparationen medan du väntar. Kom in i vår butik, slå dig ner, ta en kopp kaffe och få din mobiltelefon reparerad under tiden.

Låter detta bra? Boka in en tid som passar dig – eller sväng förbi vår butik. Välkommen!

Mobilreparation Haninge – när olyckan är framme

Vi går omkring med ett stort värde i fickan och i våra handväskor. En mobiltelefon kostar mycket pengar och ju nyare modell man har – desto mer har man också investerat i den. Samtidigt så handlar det om A) en nödvändig investering sett till hur pass mycket vi dagligen använder mobilen och B) om en investering som kan vara väldigt otrygg. Det senare beror helt på olycksrisken.

Mobiler går nämligen sönder. Du tar den ur fickan, den slinker mellan fingrarna och möter ett stenhårt golv. Det är den vanligaste skadan på en mobil. Skärmen går sönder och ser ut som om det vore täckt av spindelväv. Det är i sådana lägen du kan besöka oss.

Vi har lång vana av att byta glas på mobiler och vi kan ofta göra detta medan du väntar. Till en bråkdel av kostnaden för en ny mobil så får din gamla mobil liv igen. Dags för en mobilreparation i Haninge? Kontakta oss!

Lång erfarenhet av mobilreparationer – iPhone och Android

Vi har funnits i över åtta år och vi utför dagligen en massa olika reparationer av mobiltelefoner. Erfarenheten och kunskapen gör att vi kan erbjuda effektiva jobb – till riktigt bra priser.

Varje reparation sker även med reservdelar av absolut högsta kvalitet och i samband med en mobilreparation i Haninge så ser vi även till att din mobil blir ordentligt rengjord.

Det ökar prestandan och ger dig dessutom en mer effektiv laddning. Rengöring ingår alltid.

Mobilreparation Haninge – alla typer av skador

Har glaset på din mobil spruckit? Har du svårt att få ström till batteriet – eller laddar ditt batteri ut nästan direkt? Har du råkat spilla vatten över din telefon? Vårt råd är att direkt kontakta oss. Vi tar oss an alla utmaningar och kan nästan alltid hitta en lösning för att laga skadade mobiltelefoner.

Samma sak gäller även för datorer och surfplattor. Släng aldrig bort dem och ge inte upp hoppet, vi kan hjälpa dig med en prisvärd reparation och ge liv i din dator, mobil och surfplatta igen.

Nöjda kunder är vårt mål

Vår verksamhet bygger på nöjda kunder. Vi vill alltid att en kund dels ska vara nöjd med vår insats, dels rekommendera oss till andra – och dels återkomma till oss nästa gång det strular med mobilen eller då en olycka inträffat.

För att detta ska ske så krävs det professionella jobb till bra priser. Hos oss hittar du exakt detta – och du får alltid dessutom ett fast pris utan en massa överraskningar. Välkommen till Alfa Mobilservice!

Märken som vi reparerar

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Alfa Mobilservice

ALLÉPLAN 6
135 51
Tyresö

08-71 22 800

filmkedja.alfa@gmail.com